Han har hatt ulike toppledelse anddirectorship stillinger med

They added a distillery in 2015
June 2, 2014
I’m not at all proud to admit that today
June 2, 2014

Han har hatt ulike toppledelse anddirectorship stillinger med

Celcom Axiata velger Idham Nawawi som ny administrerende direktr fra 1. september

canada goose importr norge Han overtar fra Michael Kuehner, hvis oppdrag slutter 31. august, og suksessen er en del av den opprinnelige planen for to r siden for canada-goose-jakker utnevne et internt talent for neste fase av transformasjon. canada goose importr norge

canada goose jakke Idham, som har vrt med i gruppen siden 2012, har for tiden stilling som konsernsjefsjef (GCCO). canada goose jakke

Idham, en veteran telco profesjonell, er for tiden ansvarlig for regelmessig styring, bedrifts kommunikasjon brekraft, bedriftssaker og regjeringsforhold for konsernet, samt administrere konsernsjefskontoret og Axiata-programmet styringsbyr.

canada goose dunjakke Kommenterte p Kuehners prestasjon, sa han at han hadde gjort enorme bidrag gjennom hans visjon og ubarmhjertige salg for transformere Celcom til en moderne, smidig og digital organisasjon. canada goose dunjakke

canada goose norge nettbutikk ekte Kuehners kjernestrategi for gi den beste kundeopplevelsen i bransjen, s Celcom oppnr betydelige forbedringer i mange omrder i produkter og tjenester, nettkvalitet og dekning, spesielt i distribusjonen av salg, salg og distribusjon som samt digitalisering. canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose jakke oslo en godt strukturert Axiata Group Bhd og Celcom suksessplanlegging og en grundig utvalgsprosess, hadde Celcom-styret konkludert med at Canada Goose Outlet Mississauga Idham er best plassert Canada. canada goose jakke oslo

canada goose outlet norge et internt talent med utmerket ledelse og operativ erfaring innenfor gruppen, samt et medlem av Celcom-styret, er Idham allerede godt kjent med Celcom strategiske retninger, operasjoner og utfordringer. canada goose outlet norge

styret er sikker p at Idham vil vre i stand til bevege seg raskt og effektivt for utfre i neste fase av transformasjon, sa det.

canada goose salg Idham er Vancouver etablerte telekommunikasjon profesjonell med over 25 rs forretnings-og operasjonserfaring innen telekomindustrien i Malaysia og i regionen. Han har hatt ulike toppledelse anddirectorship stillinger med flere internasjonale og lokale organisasjoner, inkludert flere oppstart. canada goose salg

canada goose norge nettbutikk Det sa at Idham ogs ledet Transformation Program Office for Axiata 2.0 fra 2012 til 2015, som var drivkraften til Axiata-utvidelsen utover sin kjernevirksomhet til nye digitale tjenester og trnforretninger. canada goose norge nettbutikk

canada goose norge forhandler Han var midlertidig leder for operasjonssjef for Axiata Canada Digital Digital Services i oppstartsfasen i 2014. canada goose norge forhandler

Han var medvirkende i etablere RM100mil Axiata Digital Innovation Fund rettet mot utvikle malaysiske digitale entreprenrer.

Fr han gikk til Axiata, var Idham COO av Packet One Networks (P1), hvor han var nkkelen til ke selskapet fra nesten null til bli det raskest voksende nettverket.

canada goose i norge Blant annet tok Idham rollen som strategistrategi for Axis Telekom Indonesia, hvor han var ansvarlig for lanseringen av den nye operasjonen i Indonesia. canada goose i norge

Han har ogs tjent p Maxis Communications Bhd som general manager i ulike funksjoner, og i sin siste rolle ledet han forretningsvirksomheten for mobile og faste tjenester.

canada goose norge Idham hadde tilbrakt sin tidlige karriere hos IBM Malaysia og Carl Zeis Inc i USA. canada goose norge

Idham har vrt styremedlem i Axiata mobiloperatrer i Malaysia, Kambodsja, Bangladesh og Pakistan, og flere selskaper i Axiata Digital canada goose outlet Services.

Kommenterer endringen av lederskap, Celcom leder og Axiata president konsernsjef, AxiataTan Sri Jamaludin Ibrahim sa, er glad for nske velkommen Idham som Celcom CEO. Med sin enorme ledelse og bemerkelsesverdige prestasjoner i mange roller, er jeg overbevist om at han vil lede Celcom til neste niv av transformasjon i en digital verden, samt forflge vr lnnsomme vekststrategi.